Regler, som alle swingere bør følge

21 april 2021
Lykke Holzmann Søby

Swingers kan være mere åbne end de fleste mennesker, specielt når det kommer til sex. Men en swingerfest er ikke noget kæmpestort orgie, hvor du kan gøre præcis, hvad du har lyst til. Sådan fungerer det ikke.

Tværtimod er der en del regler som du bør følge eller såkaldte etiketter, så alles nat bliver så behagelig – og så sjov og sexet – som muligt.

Før du går til en swingerfest, skal du forstå, hvad der forventes af dig. På denne måde laver du ingen begynderfejl, du bliver i stedet budt hjertelig velkommen – og får den bedst mulige oplevelse.

Damerne først

Mange fyre har svært ved at forstå at når det kommer til swinging handler det om at være galant og lade kvinderne tage styringen. Mange mænd er vant til tanken om, at det er manden der henvender sig til kvinde på en bar. Men der er andre regler her. Swingning er meget forskellig fra et tilfældigt møde på en bar. Det er en helt anden livsstil.

Når du går til en sexfest med din partner, skal du sørge for at det er kvinden, der fører samtalen. Det er en grundlæggende swinger-etikette, der skal følges.

Fyren skal nok blive involveret i samtalen, men det er meget bedre, hvis kvinden først nærmer sig en anden kvinde og derefter kommer mændene ind i billedet.

Respektfuld opførsel

Hvis du er en mand, der læser dette, må du under ingen omstændigheder henvende dig til en kvinde – eller et par – med en anmassende holdning. Du flirter ikke i en bar eller på en klub. Du skal være høflig og respektfuld.

En smule flirt er fint, men det er meget bedre bare at stille åbne spørgsmål og give nogle komplimenter. Lær det andet par at kende, og vær et dejligt, normalt menneske.

Husk at du og din partner skal handle som i enhver anden social situation.

Men hvis du er klar til at kaste dig ud i det, så tjek https://adultsex.dating/da/ og glæd dig til at komme i gang med en ny og spændende tilværelse, fuld af sexede overraskelser.