Hvad knytter sig til bondage udstyr?

24 juli 2018
Anders Lundtang Hansen
Hvad knytter sig til bondage udstyr?

At bevæge sig ind i en verden af bondage kan være ensbetydende med, at man aldrig får lyst til at opleve sex uden, for det kan – positivt – medføre, at man lærer ens krop endnu bedre at kende og får afsøgt områder, kendte som ukendte, der tænder, pirrer og stimulerer en, som man aldrig havde prøvet før, så sex aldrig bliver det samme uden bondage-udstyret.

Selvfølgelig skal det lige understreges, at sex sagtens kan være rart, intimt og intenst uden alle mulige redskaber, men du skal se det som en rutsjebane: Når man først har vænnet sig til den, man så ofte kører i, så vil man gerne have en vildere oplevelse, men man kan sagtens vende tilbage til den vanlige rutsjebane og få en god oplevelse.
Man skal se det som et supplement.

Bondage-sex kan have mange former og afstøbninger, og nogle personer vil hver gang have det vildere og mere ekstremt, mens andre finder en udformning og tilpasning, der passer lige til dem. Men det kommer alt sammen an på udstyret, som vi kort vil ridse op her, og så slutter vi af med et link, hvor du kan læse mere om de forskellige elementer og få mere inspiration til emnet.

Hvad forbinder du hovedsageligt med bondage? En pisk, selvfølgelig, men det er vigtigt at fortælle, at man ikke bare skal rende i ridestalden og hente en pisk til brugen. Udover hygiejnespørgsmålet, så skal man altid benytte udstyr, der er skabt til formålet.

Det samme gælder andre relevante remedier: Reb, klemmer, gagballs, lak og læder og gimp-dragte. Man kan i mangel af bedre bruge noget hjemmeproduceret udstyr, men vi vil altid anbefale, at man køber autoriseret udstyr, så du er sikker på, at komponenterne er af den bedste kvalitet og beskytter dig bedst mod uheldige situationer.

Angående den mere udførlige guide, som vi lovede, så er den her: https://lovebuddy.dk/guide-bondage-bdsm-udstyr/