Er dit nytårsfortsæt mere sex? Så er frækt lingeri vejen frem

30 januar 2018
Emilie Ann Jacobsen
Er dit nytårsfortsæt mere sex? Så er frækt lingeri vejen frem

Nu hvor nytåret er veloverstået, er det tid til at se på, hvordan du får indfriet nogle af dine nytårsfortsætter. Det kan være, at du gerne vil tabe dig, at du skal holde op med at ryge eller bide negle, at du skal begynde at dyrke noget mere motion eller finde en bedre balance mellem arbejde og privatliv. Det kan også være, at du har valgt et nytårsfortsæt, der bliver langt sjovere for dig at overholde. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil have mere sex. Der er der en række forskellige ting, du kan gøre for at opnå det. 

En af de åbenlyse ting, du kan gøre som kvinde, er, at du kan købe noget sexet lingeri og begynde at gå med det. Har du en kæreste, vil han eller hun helt sikkert lægge mærke til det, hvis du begynder at gå rundt i det derhjemme – og så kommer der hurtigt noget mere gang i den.

Har du ikke en kæreste, kan det sexede undertøj dog også hjælpe dig. Mange kvinder får mere selvtillid af at have noget undertøj på, der gør, at de føler sig sexede. Og kvinder, der føler sig sexede, har som regel meget mere sex. Du kan derfor også bruge lingeri til at få noget mere selvtillid. 

Der er mange forskellige steder, hvor du kan købe sexet lingeri. Det er både på nettet og i butikker. Nogle foretrækker at handle i butikker, da de der har mulighed for at prøve undertøjet, inden de bestemmer sig. Andre kan bedre lide at købe lingeri på nettet, da de synes, at det er pinligt at komme i butikken. Det er helt op til dig, hvad du har det godt med. 

Foretrækker du at handle på nettet, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på webshoppen makelove.dk. De har et stort udvalg af lingeri og sexlegetøj, og du kan derfor nemt finde det, som du skal bruge på deres side. De har en række forskelligt undertøj. Det er både til dig, der gerne vil dominere, vil dominere og til dig, der bare gerne vil se rigtig godt ud. 

Når du køber frækt undertøj, er det en god ide, at du tænker over, at det skal være noget, der passer til din kropsform og din personlig. Ofte vil du føle dig mest sexet i noget undertøj, der sidder godt, og hvor du føler, at det er med til at fremhæve de gode sider ved din krop – og skjule de mindre gode.