Det mest populære sexlegetøj til mænd

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Det mest populære sexlegetøj til mænd

Både heteroseksuelle og homoseksuelle mænd bruger i dag sexlegetøj. Det er der ikke længere nogen skam i. Hvis du har brug for noget inspiration til, hvad dit næste køb af sexlegetøj skal være, kan det være en god ide for dig at kigge på webshoppenes top 10’er over de mest solgte produkter. Sandsynligheden taler for, at det er også er noget af det, der er det bedste at bruge. En god webshop for dig at kigge på er www.belugi.dk. Det er en stor webshop, faktisk har de Nordens største udvalg af sexlegetøj. Du kan derfor nemt finde det, som du leder efter, eller få inspiration til at købe noget helt andet. 

Noget af det mest populære sexlegetøj til mænd lige nu er for eksempel en penisring. Den er med til at gøre det mere behageligt for både mænd og kvinder, når de har sex. Det er derfor ikke underligt, at der er mange mænd, der gerne vil glæde deres partner ved at tage sådan en på. Derudover er der selvfølgelig et stort udvalg af dildoer og prostata vibratorer. Du kan også finde flere forskellige former for flash lights, som du kan bruge. Belugi.dk har endda et flash light sæt, hvor du også får rengøringsprodukter og glidecreme med. Derudover kan du også finde forskellige former for penispumper, hvis du har brug for den slags. 

Det er lidt af en myte, at det mest købte sexlegetøj til mænd er elskovsdukker. Det viser top 10 på belugi.dk tydeligt. Men hvis du gerne vil have en elskovsdukke, har de et stort udvalg af dem. Der kan du få flere forskellige former for dukker i forskellige hudfarver og forskellige udformninger. Du kan blandt andet både få mandlige og kvindelige dukker. Husk, at når du bestiller på belugi.dk, kommer dit sexlegetøj i en diskret indpakning. Der er altså ingen, der vil kunne se, at det er en sexdukke, som du har købt.