Bondage – pust nyt liv i dit parforhold

30 august 2018
Astrid Pedersen
Bondage - pust nyt liv i dit parforhold

Er du og din partner kørt lidt sur i parforholds-sex? Er det blevet lidt for ensformigt i dobbeltsengen – og trænger I til at udforske nye veje? Så burde I prøve, hvad mange par har prøvet inden for de seneste år: Gå på erotisk eventyr med let bondage.

Hvad er bondage?

Bondage er erotisk udfoldelse, hvor den ene part får lov at være den dominerende og aktive, og den anden part får lov at være den passive og modtagende. Måske er det allerede sådan, I føler, at jeres seksuelle samliv ser ud. Med bondage går man skridtet videre end forestillingen, og inkorporerer fysiske elementer så som reb, håndjern, seletøj, kæder, og eventuelt blind folds (”bind for øjnene”), ball gags (knebler) og måske endda piske og andre tortur redskaber. Bondage er den centrale del af BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme), idet det at binde et andet menneske stadfæster eens magt over det. Og det andet menneske er 100% hengivet til eens nåde og barmhjertighed, uden at være forpligtet til at yde.

Erotisk rollespil med bondage

Således kan I bruge bondage til at bytte om på de vante roller. Er kvinden normalt den dominerende og initiativrige i forholdet, kan hun få lov til at ligge bundet og kneblet, mens manden skal sørge for at pirre og tilfredsstille hende – eller straffe hende, alt efter, hvad I er blevet enige om. Således er bondage ikke kun en erotisk leg, men en øvelse, som kan rokke ved dynamikken i et forhold, og gøre det stærkere og mere modstandsdygtigt.

Køb erotisk udstyr til bondage og BDSM online

Hvis du og din partner er blevet nysgerrige på at prøve bondage, kan I på https://www.belugi.dk/bondage-fetich finde et stort og varieret udvalg af bondage tilbehør i den online shop. Det er nemt og diskret – og tilbageløb de billigste priser i hele Norden.